Un zâmbet din culoare

M-am născut să fiu liberă și m-am trezit trăind vieți ce nu îmi aparțin. Apoi mi-am făcut curaj să pășesc pe drumul auto/cunoașterii și dezvoltării personale. În liceu (absolventă a Liceului Pedagogic Spiru C. Haret Buzău cu dublă specializare: învățătoare-educatoare) m-am îndrăgostit de psihologie, de analiza comportamentelor umane, a emoțiilor și a felului în care ne creăm realitatea în care trăim.

O emoție mi-a condus pașii către Academia de Studii Economice București și mi-am luat licența în Management Public. După 10 ani de carieră în managementul vânzărilor, vocea trecutului m-a impulsionat să urmez o altă cale, începută cândva: dezvoltarea personală.

În 2017 am devenit formator, după ce am conștientizat impactul pe care l-am avut de-a lungul carierei asupra oamenilor de vânzări pe care i-am format, crescut și manageriat. În paralel am urmat școli de dezvoltare personală și școli mistice, simțind această datorie față de mine și trăirile mele interioare. Eliberând trecutul, în 2018 am lăsat copilul din mine să se exprime în culoare pe pânze, urmând cursuri de arta in Brugge-Belgia și România, și i-am dat grai să se bucure, oferind cunoaștere altor copii prin proiectul meu de suflet “Inima și Litera”, un proiect de artă prin literatura și literatura prin artă, ce mai apoi s-a extins și către alte domenii de activitate, precum dezvoltarea inteligenței emoționale.

Cu cine vă veți întâlni în paginile acestui site? Cu un om, un părinte, un explorator al creativității vieții prin culoare, cuvânt și trăire, un cadru didactic și un formator – câteva aspecte ale Cristianei.

„Cu pensula înmuiată în culorile sufletului, ființa-mi expandeaza către universuri nevăzute.

 

Sub umbra stiloului pe hârtie, mă regăsesc în pauza dintre două gânduri.

 

Cu o Inima și o Literă, învăț a mă dărui nemuririi.

 

Iar pe firul de lână, îmi torc dorul de mine!”

Cristiana